Spoštovani dijaki in starši!

Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport je v sodelovanju z občinami odločilo, da v času izobraževanja na daljavo zagotovijo brezplačni topli obrok za učence in dijake, ki ga potrebujejo.

Upravičenost do brezplačnega toplega obroka pripada dijakom, pri katerih povprečni mesečni dohodek na družinskega člana ne presega 382,82 EUR (do 3. dohodkovnega razreda na podlagi odločbe o otroškem dodatku oziroma do 2. dohodkovnega razreda na podlagi odločbe o štipendiji).

Vse dijake, ki bi želeli prevzemati topel obrok, pozivamo, da se nanj prijavite preko šole s prijavo, ki vam je bila danes posredovana na elektronsko pošto.

S prijavo privolite, da šole in občine uporabijo podatke za organizacijo priprave in prevzema toplega obroka in se tudi zavezujete, da boste vsak delovni dan v času šolanja na daljavo prevzeli topel obrok, in v sicer svojem kraju prebivališča. 

Vse informacije glede prevzema toplega obroka (datum, čas, lokacije) bodo objavljene naknadno.

V primeru da še niste prijavljeni na šolsko malico in bi želeli prevzemati brezplačni topel obrok, vas prosimo, da k prijavi pripnete še vašo fotografirajo odločbe o otroškem dodatku ali državni štipendiji, iz katere je razvidna upravičenost do brezplačnega toplega obroka.

Prosimo vas, da spremljate obvestila na spletni strani Šolskega centra Celje  in šolsko elektronsko pošto.

POVEZAVA do PRIJAVE

 

Prosim, da se prijavite do srede, 11. 11. 2020.

Skip to content