Počitnice se iztekajo in bliža se novo šolsko leto ter z njim začetek pouka.

V šoli se bomo spet srečali v četrtek, 1. 9. 2022. Tudi letos boste imeli prvi dan daljše srečanje z razredniki, kjer boste seznanjeni z vsemi pravili, obveznostmi in nasveti za prijetno počutje na naši šoli. Za dijake prvega letnika načrtujemo 3 šolske ure, za ostale dijake pa 2 šolski uri.

S sabo imejte pisalo in beležko. Če imate kasneje malico še na urniku, jo izkoristite za klepet in spoznavanje sošolcev. Vsi, ki ste prijavljeni na šolsko malico, boste v kuhinji v prvem tednu lahko dobili samo hladen obrok.

Na šoli veljajo priporočila za intenzivno prezračevanje, razkuževanje in skrb za osnovno higieno. V šolo pridete, če ste zdravi. O vsem ostalem vas bomo sproti obveščali.

Dijaki 1. letnika se boste zbrali ob 9.15 v telovadnici TV-02. Potem se boste z razredniki preselili v učilnice. Z rednim poukom boste nadaljevali ob 11.20.

Dijaki višjih letnikov boste z razrednimi urami začeli ob 8.00 v učilnicah po spodnjem razporedu. Z rednim poukom boste nadaljevali ob 9.40.

Oddelek Razrednik Učilnica
2. a Petra Kotnik A-04
2. b Klemen Turnšek B-21
2. c Romana Grošelj B-20
2. d Helena Nardin A-07
2. e Katarina Petač B-14
3. a mag. Anja Ramšak B-17
3. b mag. Polonca Zalokar B-18
3. c Mojca Kresnik A-10
3. d mag. Lucijana Kračun Berc B-31
3. e mag. Andreja Vipotnik Ravnak B-33
4. a mag. Mihaela Koštomaj B-26
4. b Mateja Frangež-Herman B-27
4. d Darja Kapus A-11
4. e mag. Tatjana Štorman B-30

Dragi dijaki,

želimo, da bi se pri nas dobro počutili in veliko naučili. Bodite radovedni, prijazni, vprašajte, če česa ne razumete, sproti opravljajte obveznosti in pazite nase ter na vse okoli sebe.

Želim vam uspešno šolsko leto.

Ravnatelj
Peter Juvančič

Skip to content