Spoštovani,

Preko naročnika izleta Šolski Center Celje  za strokovno ekskurzijo v Berlin, vam pošiljamo povezavo: https://orel-travel.si/events/e36bbbec-cb22-479c-8243-51a0d01f9c67

ki je aktivna do 16.10.2023, do 23:59, preko katere se boste prijavili na izlet.

Prosimo, pozorno, korak za korakom, preberite celotno prijavo in jo točno izpolnite, saj napake, recimo napačno ime ali priimek, datum rojstva,… pri rezervacijah povzročijo dodatne stroške.

Najprej je kratek pregled, s predvidenim terminom izleta, nato program, sledi cena in kaj le-ta vključuje ter možna doplačila, ki jih izberete po želji – priporočam zavarovanje rizika odpovedi, v primeru bolezni, ko lahko na podlagi zdravniškega potrdila uveljavljate zavarovalnino v celotnem vplačanem znesku, zmanjšanem za znesek premije in administrativnih stroškov (glejte pogoje v povezavi na zaključku dotične strani). Če že imate družinsko zavarovanje (riziko ali zdravstvena asistenca), izberete tisto, ki vam ustreza (pri svoji zavarovalnici preverite pogoje!).

V naslednjem sklopu izberete način plačila.

Nato sledi vnos podatkov o potniku, kjer bodite še posebej pozorni, da vse pravilno izpolnite. Pri razredu/letniku pustite prazno. Pri osebnem dokumentu zapišite številko potnega lista, kot je zapisana v PL, enako datum izdaje in poteka. Če PL v predvidenim terminu izleta ne bo veljaven ali ga potnik še nima, obkljukajte kvadratek Trenutno nimam…

V naslednjem sklopu zapišite, če ima potnik kakršnekoli zdravstvene, prehranjevalne ali druge posebnosti, ki jih za varno počutje mora vedeti vodnik na poti.

V naslednjem sklopu izberite Covid-19 status, ki nam bo v pomoč v primeru, da bodo zahteve za prehod mej in izvedbo notranjih ogledov, v času izleta poostrene (organizacija testiranja proti doplačilu).

Naslednji sklop izpolnite s podatki plačnika (izpolnite tudi če so podatki enaki potniku), z vašim kontaktom (vaš mail, na katerega boste prejeli potrditev o uspešni oddaji prijave s pogodbo, račun in vse nadaljnje informacije v povezavi z izletom – prosimo, preverite tudi neželeno pošto!).

Nato preglejte splošne pogoje in jih ustrezno obkljukate. Še enkrat preverite vse izpolnjeno in po kliku na Nadaljuj sledi predogled prijave pred oddajo.

Po kliku na Potrdi izjavo boste na e-poštni naslov, naveden na izjavi, prejeli potrdilo o uspešni oddaji s prilogo Izjave/Pogodbe, ki si jo shranite. Prosimo, preverite tudi neželeno pošto in si pogodbo shranite.

V kolikor potrditve z izjavo niste prejeli, nas s podatkom za katero ekskurzijo gre kontaktirajte na info@orel-travel.si. 

1 thought on “Prijava na ekskurzijo v Berlin (april 2023)

Comments are closed.

Skip to content