Spoštovani starši!

V ponedeljek, 11. oktobra 2021, se bodo ob 17.00 začele skupne govorilne ure, ki bodo trajale do 18.00. Namenjene so krajšemu pogovoru (največ 10 minut). V kolikor starši potrebujete za pogovor s profesorjem več časa, je bolje, da se z njim dogovorite v okviru tedenskih govorilnih ur. Razpored govorilnih ur najdete na POVEZAVA 1, seznam učiteljev z elektronskimi naslovi pa na POVEZAVA 2.

Govorilne ure bomo izpeljali v živo ali preko videokonferenc znotraj okolja MS Teams. Za uporabo okolja ne potrebujete Microsoftovega računa, lahko se povežete tudi preko pametnega telefona. Za pogovor je dovolj, da imate posodobljen brskalnik (npr. Chrome, Mozilla Firefox, Edge idr.), preko katerega se boste lahko povezali do video pogovora. Pri izbranem profesorju je potrebno rezervirati prosti termin. Prijavo in morebitno odpoved na govorilne ure opravite na povezavi najkasneje 10 ur prej:

POVEZAVA ZA PRIJAVO NA GOVORILNE URE

Ne pozabite izbrati točno določenega profesorja. (POMOČ)

Po prijavi boste na e-naslov dobili povezavo, s katero se boste vključili na govorilne ure. Lahko pa v istem terminu pridete tudi na šolo. Na sestanek v živo lahko pride oseba, ki nosi zaščitno masko in izpolnjuje PCT-pogoje.

Aplikacijo za prijavo sestankov Bookings smo uporabili prvič lani in upamo, da je poenostavila prijave in izvedbo govorilnih ur na daljavo.

Govorilne ure so vsak 2. delovni ponedeljek v mesecu, naslednje bodo torej 15. 11. 2021 in ne 8. 11.2021, kot je bilo prvotno napisano.

Vljudno vabljeni.

 

Ravnatelj
Peter Juvančič

Skip to content