V torek, 24. 10. 2023, si boste dijaki 1. in 2. letnika ogledali film Šepet metulja v Cineplexxu Celje (Mariborska cesta 128) z začetkom ob 9.00.

Najstniška romantična drama drama govori o sanjah, premagovanju ovir in vztrajanju. Jan, 18-letni navdušenec mehatronike in najstnik avtist, se pridruži razredu, ki za podelitev štipendije v mednarodnem podjetju tekmuje v razvoju programske opreme sodobnega prezračevalnega sistema s pogonom na umetno inteligenco. V razredu je tudi privlačna glasbenica in edina punca Tara, ki si prav tako želi zmage. Razred vodi neizprosni učitelj Frenk, ki ne odobrava posebnih potreb učencev in hodi po robu z drugačnimi metodami praktičnega pouka. Jan kljub vsem oviram učitelja in sošolcev dokaže, da zmore. S pomočjo ambiciozne svetovalne delavke Zarje počasi napreduje v šoli in se zbliža tudi z direktorjem podjetja, ki ga vzame pod svoje okrilje.

Zjutraj pred predstavo nimate pouka. V kinu se zberete ob 8.45. Razredni blagajniki poberete denar in kupite karte na blagajni kina pred predstavo. Cena predstave je 3,90 EUR na dijaka. Seznam plačil s podpisi izročite spremljevalcem. Sedežnega reda ne bo, zato zasedite prosta mesta v kinodvorani. Film traja 110 minut.

Dvorana št. 4

Oddelek Spremljevalci
1. a K. Obreza
1. b J. Križan
1. c Š. Zupan
1. d M. Kresnik
1. e T. Štorman
2. a D. Povše

Dvorana št. 6

Oddelek Spremljevalci
2. b A. Debelak Arzenšek
2. c M. Bukovec
2. d B. Marušič
2. e S. Jereb

 

Po koncu predstave odidete skupaj s spremljevalci v šolo, kjer imate malico. Ob 12.10 nadaljujete z rednim poukom po urniku.

 

Pomočnik ravnatelja
Damir Šketa

Skip to content