Spoštovani starši!

V ponedeljek, 10. januarja 2022, se bodo ob 17. uri začele skupne govorilne ure, ki bodo trajale do 18. ure. Namenjene so krajšemu pogovoru (največ 10 minut); če starši potrebujete za pogovor s profesorjem več časa, je bolje, da se z njim dogovorite v okviru tedenskih govorilnih ur. Razpored govorilnih ur najdete na POVEZAVA 1, seznam učiteljev z elektronskimi naslovi pa na POVEZAVA 2.

Govorilne ure bomo izpeljali v živo ali preko videokonferenc znotraj okolja MS Teams (ob prijavi boste odgovorili na vprašanje). Za uporabo okolja ne potrebujete Microsoftovega računa, lahko se povežete tudi preko pametnega telefona. Za pogovor je dovolj, da imate posodobljen brskalnik (npr. Chrome, Mozilla Firefox, Edge idr.), preko katerega se boste lahko povezali do video pogovora. Pri izbranem profesorju je potrebno rezervirati prosti termin. Prijavo in morebitno odpoved na govorilne ure opravite na povezavi najkasneje 10 ur prej:

https://outlook.office365.com/owa/calendar/CCeljeGimnazijaLava@sc-celje.si/bookings/

Ne pozabite izbrati točno določenega profesorja. (POMOČ)

Po prijavi boste na e-naslov dobili povezavo, s katero se boste vključili na govorilne ure. Lahko pa v istem terminu pridete tudi na šolo (ob prijavi se boste odločili za eno od možnosti). Na sestanek v živo lahko pride oseba, ki nosi zaščitno masko in izpolnjuje PCT-pogoje.

Aplikacijo za prijavo sestankov Bookings smo uporabili že večkrati in upamo, da je poenostavila prijave in izvedbo govorilnih ur na daljavo.

Naslednje govorilne ure bodo po običaju 2. delovni ponedeljek v mesecu, torej 21. 2. 2022.

Vljudno vabljeni.

 

Ravnatelj
Peter Juvančič

Skip to content