SMUČANJE IN DESKANJE NA ROGLI

ODHOD: GLAVNA AVTOBUSNA POSTAJA NOMAGO ob 7.30

Smučanja se lahko udeležite le prek spletne aplikacije prijavljeni dijaki. Smučarske karte bomo kupili na Rogli (14,50 EUR (karta) + 3,00 EUR (kavcija) + 5,00 EUR (prevoz)). Skupni znesek 22,50 EUR bo pobral učitelj na avtobusu (pripravite točen znesek). Manjkajoči boste poravnali prevoz. Lahko uporabite svojo karto, na avtobusu plačate le 5,00 EUR za prevoz. V ceni karte je vključena kavcija 3,00 EUR, ki se vam ob vračilu karte povrne na blagajni (uredite sami). Zbor za predajo kart bo na vrhu sedežnice Planja ob 9.00.

Uporaba zaščitne smučarske čelade je obvezna. Na smučišču morate upoštevati mednarodna pravila FIS. Za malico na športnem dnevu poskrbite sami. Smučanje bo od 9.00 do 13.00 na lastno odgovornost. Odhod avtobusa v Celje bo ob 13.30. Lasten prevoz ni dovoljen.

POHOD RIBNIK VRBJE                                                                                                     

ODHOD: ŠPICA CELJE (ob Savinji)

 1. letnik: 8.30
 2.
letnik: 8.45
 3.
letnik: 9.00

Začetek in konec pohoda bo na Špici, kjer se bo preverjala prisotnost. Ta se bo preverjala tudi na kontrolnih točkah med potjo (aktivnost bo opravljena, če boste na vseh točkah).

Pohod ob reki Savinji navzgor do ribnika Vrbje (7,8 km, cca. 1 h 40 min) in nazaj. Reke Savinje ne prečkate nikjer. Bodite primerno oblečeni in obuti v pohodno obutev. Malico imate v šoli pred aktivnostjo ali po njej.

Želimo vam prijeten dan.                                                           Prof. športne vzgoje

Skip to content