Tomaž Flisek

Zakaj se odločiti za program TG? 

  1. Vsekakor eden izmed boljših programov, saj ti poleg splošnega znanja da tudi nekaj tehničnega, ki bo v prihodnosti prišlo še kako prav.
  2. Brez korona časov in šolanja na daljavo je ŠCC res najboljši možen prostor, da doživiš ta prava dijaška leta, saj je v stavbi veliko različnih programov in posledično dobra možnost za spoznavanje novih ljudi, ki niso nujno na gimnaziji (to na Kajuhu ali GCC ni mogoče 😉 ).
  3. Izbirni predmeti (govorim za elektrotehniko) potekajo v bolj sproščenem vzdušju, ampak kljub temu odneseš veliko znanja, kar je vsekakor +.

 

Res je, da sem se po končani srednji šoli vpisal na ekonomsko fakulteto (ki sem jo že dokončal :D), vendar pa sem del znanja iz TG prenesel tudi na delovno mesto, saj sem se zaposlil v energetskem sektorju (čeprav kot »trader«, ampak so bile zahteve osnovno poznavanje elektro omrežja, ki ga recimo na splošni gimnaziji ne bi mogel dobiti). 

 

Imeli smo srečo, da smo bili tako povezan razred, brez zamer in “faušije”, kar je vsekakor pripomoglo k temu, da smo preživeli res lepa srednješolska leta. Ne smemo pa pozabiti tudi najboljše razredničarke, ki nas je vedno reševala!! 😉

Skip to content