Ob zaključku pouka v tem šolskem letu smo z vulkani ponovno nagradili najuspešnejše dijakinje in dijake Gimnazije Lava. Najpomembnejšo nagrado naše šole so prejeli za izjemne uspehe na državnih in mednarodnih tekmovanjih, nadpovprečne ustvarjalne in poustvarjalne dosežke v interesnih dejavnostih in dejavno delo v dijaški skupnosti. Na prireditvi je častni gost gospod Philipp Reisner, svetovalec za nemški jezik, slavnostno podelil tudi Nemške jezikovne diplome, razglasili pa smo tudi naj tutorico in naj tutorja v šolskem letu 2021/2022.

Slavnostna prireditev je potekala v Modri dvorani Celje 24. junija 2022. V kulturnem programu, s katerim smo počastili tudi dan državnosti, so nastopili glasbeniki Tija Pšaker (3. b), Lucija Remic (1. d), Blaž Krušič (1. e), Janez Vošner (2. e), Jure Kropec (2. e), Alen Andrejčič (K-3. a), Aljaž Rozman (M-1. f), Tjaš Paradiž (4. e), Juš Gošte (2. e), David Jelen (1. a)  ter plesalca Bor Laznik (1. a) in Lara Lipovšek (1. gimnazija v Celju).

Program sta povezovala Janja Rožanc (3. d) in Svit Stišovič (4. e).

Pri pripravi in izvedbi prireditve smo sodelovali učitelji Metka Jagodič Pogačar, Tomislav Viher in Simona Jereb. Fotografije s podelitve si lahko ogledate v spodnji galeriji.

Simona Jereb

 

Skip to content