V četrtek, 5. 10. 2023, bodo na vseh šolah Šolskega centra Celje potekale volitve predstavnikov dijakov v svet zavoda. To je organ, ki skupaj z direktorjem in kolegijem upravlja Šolski center Celje. Sestavlja ga 20 članov, dva člana sta tudi dijaka srednjih šol ŠCC.

Za članstvo v svetu zavoda se bodo potegovali dijaki vseh petih srednjih šol, naša kandidatka je Tjaša Stupan iz 3. c, ki je v letošnjem šolskem letu tudi predsednica dijaške skupnosti Gimnazija Lava.

Volilno pravico imate vsi dijaki ŠCC. Na dan volitev bodo predstavniki dijaške skupnosti prišli med poukom v vaš razred in za par minut prekinili šolsko uro. Na glasovnicah boste morali obkrožiti dva kandidata, zato je prav, da si pred volitvami preberete njihove kratke predstavitve.

Sem Tjaša Stupan, dijakinja tretjega letnika Gimnazije Lave. Prihajam iz Rimskih Toplic in v prostem času rada naklonim čas ljudem, ki mi veliko pomenijo. Zelo rada se smejim in govorim, znam pa tudi prisluhniti.

Z letošnjim šolskim letom sem postala predsednica dijaške skupnosti Gimnazija Lava, saj menim, da se moramo vsi dijaki aktivneje zavzemati za izboljšanje našega vsakdana ter naše prihodnosti. Za dijaško skupnost mi je pomembno, da  deluje homogeno, posluša mnenja ter ideje vseh, saj si bomo le tako naredili šolsko leto čim bolj prijetno, pravično ter zabavno. Moj cilj je, da postavimo trdne temelje tako v medsebojnih odnosih kot tudi v odnosih s profesorji in vodstvom ter skupaj dosežemo željene spremembe.

Predstavitve ostalih kandidatov najdete na povezavi.

Dijaška skupnost Gimnazije Lava

Skip to content