Tudi letos nam razmere ne dopuščajo, da bi izpeljali predajo ključa tako, kot se za bodoče intelektualce spodobi. Zato smo se v razredu odločili, da poskusimo ta dogodek narediti čim bolj poseben, zanimiv in povezovalen za vas, ki boste tekmovali, kot tudi za nas, ki vas bomo ocenjevali. 

Nagrada je eden in edini ključ naše šole, simbolično pa z njim pridobite naziv najboljšega razreda v generaciji.

Vaša naloga je, da si izberete poljubno skladbo in na njeno melodijo zapojete pesem v čast naši veličastni Gimnaziji Lava ali profesorjem naše šole ali pa kar nam, dijakom 4. c. Še bolje bo, če zapojete hvalnico več kot samo eni izmed ponujenih možnosti. V videu naj sodeluje čim večji del razreda.

Svoje petje posnemite in oblikujte video, dolg 3–5 min. Kriteriji, s katerimi bo komisija ocenjevala vaš izdelek, so izvirnost in kakovost besedila, splošni izgled videa ter izvedba.

Video naložite na Youtube in pošljite njegovo povezavo profesorici Sandri Đulabić (enako kot za video ob kulturnemu dnevu). Rok za oddajo linka je v nedeljo, 9. 5. 2021, ob polnoči.

Vabimo vas, da se res potrudite za svoj izdelek, in tako vsaj malo popestrimo trenutno dogajanje na naši šoli, s tem pa izboljšate složnost ter sodelovanje v svojem razredu.

Veliko sreče in ustvarjalnosti!
4.C

Skip to content