KAMP MENINA

Za športni dan smo si izbrale kamp Menina. Najzanimivejši je bil adrenalinski park, kjer smo premagale svoje strahove, nato pa smo se sproščale ob jezeru. Lahko smo bili na čolnih, najpogumnejši pa so se tudi kopali. Športni dan smo zaključili s igrami z žogo. Dan je bil poln zabave in novih izkušenj.

Hana Smole, Taja Vozelj, Lea Ravnak, Eva Jug Perc, Mia Lampič, Larisa Šibal, Katarina Bašnec, Lana Zvonar, 2. c

WOOP

Ko smo prišli v Woop, smo se razdelili v skupine in si ogledali video o varnosti. Po ogrevanju smo izvajali aktivnosti po postajah. To nam je bilo všeč, super je bilo tudi, ker smo imeli prosti čas in smo lahko počeli, kar smo hoteli. Tekmovali smo v pritiskanju luči, zmagovalci so si prislužili slushie.

Ana Mrgole, Julija Klavs, Patricija Dušič, Jasmina Špajzer, Petja Šumnik, Lana Hedžet Kostajnšek, 2. c

 

 

POHOD

Udeležili smo se pohoda na Boč. Tja smo se odpravili z vlakom in izstopili na železniški postaji Poljčane, kjer se je naša pot začela. Najprej smo se odpravili na razgledni stolp na vrhu Boča, kamor smo hodili približno dve uri in pol. Na poti do tja smo se zelo zabavali, se veliko pogovarjali in opazovali naravo okoli nas. S stolpa smo pot nadaljevali do Planinskega doma na Boču, kjer smo si privoščili nekaj malega za pod zob in opazovali tamkajšnje živali. Pohod nam je bil všeč, kljub temu da je bila pot kar naporna.

Mija Kranc, Gaja Gračnar, Neža Vidic, Lara Kotnik, Špela Kušar, Pia Ivanuš, 2. c

 

 

ODBOJKA

Na prijetno topel dan smo se sošolke udeležile odbojke. V skupine smo bili predhodno razdeljeni, kar nam je omogočilo boljšo organizacijo. Tako smo morda spletli kakšno novo prijateljstvo, saj se vsi v skupini še nismo poznali med seboj. Turnir je bil napet, vendar sproščen. Bilo je veliko smeha in kopica borbenih udarcev – žoge seveda. V primeru, da bo odbojka na voljo še naslednje leto, se je bomo gotovo ponovno udeležile. Sploh pa je bilo prijetno, saj je naša ekipa pometla s konkurenco:)

Ana Hudina, Klara Kmetič, Julija Mejak, Alja Škerjanec, 3. a

 

PLES OB DROGU IN SVILI

S puncami smo se udeležile dejavnosti ples ob drogu in na svili. Najprej smo se skupaj dobro razgibale, medtem pa nam je vodja dejavnosti razlagala o pomembnosti pravilne tehnike pri razgibavanju – pomembna je kvaliteta in ne kvantiteta. Nato smo se razdelile v dve skupini, ena se je naprej udeležila plesa ob drogu, druga pa plesa na svili. Po eni uri sta se skupini še zamenjali. Naučile smo se pomembnosti razgibavanja in se zabavale ob plesu, kjer smo spoznale tudi meje naše moči.

Anja Peranović, Ema Stella Novak, 3. b

 

KOLESARJENJE V LAŠKO

Dijaki 3. e in jaz smo se udeležili kolesarjenja in kopanja v Thermani Laško. Pot je bila lepa in dolga z nekaterimi težjimi vzponi, trajala pa je kakšno uro v eno smer. V Laškem smo priklenili kolesa, se preoblekli v kopalke in šli v bazen. Po dveh urah kopanja smo se odpravili na pot nazaj, ki pa je bila precej lažja, saj smo se pretežno peljali navzdol. Ob prihodu v Celje smo bili prosti. Izkušnja je bila zabavna in bi jo vsekakor ponovil naslednje leto.

David Jelen, 3. a

Skip to content