Spoštovani starši!

Roditeljski sestanki bodo v ponedeljek, 12. aprila 2021, ob 16. uri v aplikaciji MS Teams. Razredniki bodo vam (če imajo vaše elektronske naslove) in vašim otrokom poslali povezavo, s katero se boste vključili na videokonferenco. Svetujemo vam, da se sestanka udeležite skupaj s svojim otrokom in uporabite kar njegov profil, saj so dijaki navajeni tega videokonferenčnega okolja, ker v njem poteka pouk.

Roditeljski sestanki bodo trajali najkasneje do 17. ure.

Istega dne se bodo ob 17.15 začele skupne govorilne ure, ki bodo trajale do 18.15. Namenjene so krajšemu pogovoru; če starši potrebujete za pogovor s profesorjem več časa, je bolje, da se z njim dogovorite v okviru tedenskih govorilnih ur. Razpored govorilnih ur najdete na POVEZAVA 1, seznam učiteljev z elektronskimi naslovi pa na POVEZAVA 2.

Govorilne ure bomo izpeljali preko videokonferenc znotraj okolja MS Teams. Za uporabo okolja ne potrebujete Microsoftovega računa, lahko se povežete tudi preko pametnega telefona. Za pogovor je dovolj, da imate posodobljen brskalnik (npr. Chrome, Mozilla Firefox, Edge idr.), preko katerega se boste lahko povezali do video pogovora. Pri izbranem profesorju je potrebno rezervirati prosti termin. Prijavo in morebitno odpoved na govorilne ure opravite na povezavi najkasneje 10 ur prej:

POVEZAVA ZA GOVORILNE URE

Ne pozabite izbrati točno določenega profesorja. (POMOČ)

Po prijavi boste na e-naslov dobili povezavo, s katero se boste vključili na govorilne ure.

Vljudno vabljeni.

Ravnatelj
Peter Juvančič

Skip to content