Spoštovani starši!

Tri mesece zapored smo uspešno in brez težav organizirali popoldanske govorilne ure preko Microsoftove aplikacije Bookings. V tem tednu pa so se na njihovi strani pojavile težave, ki jih Microsoft že odpravlja.

 

Zaradi negotovosti, kdaj bodo uspeli odpraviti težave z aplikacijo, vas prosimo, da se za tokratne govorilne ure najavite do petka, 5. 3. 2021, do 12. ure na elektronske naslove učiteljev, pri katerih se želite udeležiti govorilnih ur. Ti bodo kreirali videokonferenco z elektronskim naslovom vašega otroka v aplikaciji MS Teams in vam uro poslali na vaš e-naslov.

 

V primeru, da en dan pred govorilnimi urami še niste prejeli učiteljeve potrditve oziroma termina, ponovno kontaktirajte učitelja.

Marčevske popoldanske govorilne ure bodo v ponedeljek, 8. 3. 2021, od 16.45 do 18.15.

Možni termini za videokonference so 16.45, 17.00, 17.15, 17.30, 17.45 in 18.00. Če bo terminov pri učitelju zmanjkalo, se boste dogovorili za drug datum.

Najlepše se vam zahvaljujemo za razumevanje in se še naprej veselimo sodelovanja z vami.

 

Elektronske naslove učiteljev najdete na: POVEZAVA 1.

Ravnatelj
Peter Juvančič


STARO OBVESTILO (aplikacija PONOVNO deluje)

Spoštovani starši!

V ponedeljek, 8. marca 2021, se bodo ob 16.45 začele skupne govorilne ure, ki bodo trajale do 18.15. Namenjene so krajšemu pogovoru; če starši potrebujete za pogovor s profesorjem več časa, je bolje, da se z njim dogovorite v okviru tedenskih govorilnih ur. Razpored govorilnih ur najdete na POVEZAVA 1, seznam učiteljev z elektronskimi naslovi pa na POVEZAVA 2.

Govorilne ure bomo izpeljali preko videokonferenc znotraj okolja MS Teams. Za uporabo okolja ne potrebujete Microsoftovega računa, lahko se povežete tudi preko pametnega telefona. Za pogovor je dovolj, da imate posodobljen brskalnik (npr. Chrome, Mozilla Firefox, Edge idr.), preko katerega se boste lahko povezali do video pogovora. Pri izbranem profesorju je potrebno rezervirati prosti termin. Prijavo in morebitno odpoved na govorilne ure opravite na povezavi najkasneje 10 ur prej:

POVEZAVA ZA GOVORILNE URE

Ne pozabite izbrati točno določenega profesorja. (POMOČ)

Po prijavi boste na e-naslov dobili povezavo, s katero se boste vključili na govorilne ure.

Aplikacijo za prijavo sestankov Bookings uporabljamo tretjič in upamo, da bo poenostavila prijave in izvedbo govorilnih ur na daljavo.

Vljudno vabljeni.

Ravnatelj
Peter Juvančič

Skip to content