Danes, 16. februarja, na debeli četrtek je oblast na Gimnaziji Lava prevzel pustni ravnatelj Vanja, ki bo našo šolo vodil vse do pepelnične srede, ko bo predal oblast nazaj.

Skupaj z dijaško skupnostjo vas pustni ravnatelj vabi, da se z razredom udeležite pustovanja, ki bo potekalo v torek, 21. februarja, od 10.00 do 12.30 v telovadnici T-4. Do jutri morate preko vaših predsednikov dijaški skupnosti prijaviti razredno masko, tisti razredi, ki ne boste sodelovali, boste imeli pouk – a verjamemo, da takšnih izjem ne bo, pač pa bomo v telovadnici skupaj s profesorji veselo preganjali zimo.

Na pustni torek bomo imeli poseben urnik, pouk bo potekal po urniku 0. in 1. uro ter 7. in 8. uro. Ob 8.50 (2. uro) boste v prostoru, kjer bi sicer imeli pouk (L3D in L4E ste v B-17), pripravljali svojo masko ter čas do pustovanja izkoristili tudi za malico.

V telovadnici se bomo vse šeme zbrale ob 10.00, kjer se nam bodo skupinske maske tudi predstavile, nato pa bo do 12.30 za dobro glasbo skrbel DJ CHARE. Med zabavo bo pustna komisija odločila, katere pustne maske si zaslužijo nagrade, zato se potrudite z izvirnostjo, detajli in zabavno predstavitvijo.

Želimo vam sproščen in ustvarjalen pustni teden!

Dijaška skupnost Gimnazije Lava

Skip to content