V Narodnem domu v Celju se je 21. 4. 2023 odvila slavnostna podelitev bronastih in srebrnih priznanj MEPI učencem in dijakom celjskih šol. Mednarodno priznanje za mlade (MEPI) je izkustveni program, ki mladostnike pripravlja na izzive življenja, krepi njihovo samostojnost in jim pomaga pri vključevanju v družbo.

Letos smo prireditev pripravili mepijevci Šolskega centra Celje. Vodila sta jo Zala Vodopivec in Erik Šrot. Občinstvo so glasbeno pozdravili člani šolskega benda Eruption pod mentorstvom Metke Jagodič Pogačar in godalni trio Glasbene šole Celje. Pri organizaciji je pomagala tudi širša ekipa podpornikov MEPI na šoli.

S svojo prisotnostjo sta nas počastila britanska veleposlanica Tiffany Sadler in celjski župan Matija Kovač, ki sta prejemnike in goste nagovorila ter jim čestitala za njihove uspehe.

Dijaki Šolskega centra Celje so se odrezali bolje kot kadarkoli prej. Prislužili so si kar sedem bronastih priznanj in dve srebrni priznanji

Bronasto priznanje so prejeli: Maj Udovč (M-2. c), Primož Založnik (M-2. c), Jernej Romih (M-3. c), Tadej Klepej (L-2. b), Stella Močnik (L-2. b), Zala Vodopivec (L-3. d) in Julija Adamič.

Srebrno priznanje sta prejela: Benjamin Slapnik (E-2. a) in Erik Šrot (S-2. b).

 

Iskrene čestitke vsem prejemnikom!

 

MEPI-mentorji Šolskega centra Celje: Marijana Marinšek, Nina Jaklevič, Peter Peršič, Jaka Došler in Klemen Turnšek

Skip to content