Pesem povezuje

Za pevci Mešanega mladinskega pevskega zbora Šolskega centra Celje je zelo uspešno šolsko leto. Zaključili so ga z odličnim tradicionalnim letnim koncertom Pesem povezuje, ki se je pod vodstvom zborovodkinje Andreje Ocvirk in strokovnega sodelavca Boštjana Korošca zgodil v torek,  25. 4. 2017, v Celjskem domu. Najprej so predstavili tekmovalni program, s katerim so se udeležili mednarodnega tekmovanja v Berlinu in zanj prejeli zlato diplomo.

V drugem delu so pevci zapeli sklop pesmi Disney Movie Magic in poslušalce popeljali v svet risanih filmov. Koncert so popestrili s krajšim posnetkom gostovanja v Berlinu in se z glasbenimi vilicami poslovili od članov pevskega zbora, ki zaključujejo srednjo šolo, ter se jim zahvalili za štiriletno sodelovanje. Kot gostje so se predstavili dijaki ŠCC z odlomkom predstave Kabaret 17 (Zgodba, ki jo poje slovenski poet, mentorici Metka Jagodič Pogačar in dr. Breda Marušič).

Pevci so na odru izžarevali pozitivno energijo, ubrane glasove in s tem dosegli, da so poslušalci z navdušenjem spremljali vsako skladbo in ob tem tudi vidno uživali.

 

Katarina Obreza

Nazaj