Dan pred kulturnim praznikom – v torek, 7. februarja, Literarni klub Gimnazije Lava odpira Literarno kAVArno. Nahajala se bo v B-etaži pri požarnih vratih in bo obratovala od 8.00 do 13.00.

Namesto kave vam bomo ponudili pesem za s sabo. Dobra pesem namreč zbudi vsaj tako ali še bolje kot dobra kava. Lahko jo berete sami ali s prijateljem, zato povabite sošolke in sošolce na pesem namesto na kavo. 

Plačilno sredstvo – pesem/zgodba ali verz

»Pesem za s sabo« si boste lahko kupili s svojo pesmijo ali verzom. Na voljo bodo listki, na katere boste lahko napisali pesem ali zgodbo, druga možnost bo, da boste sodelovali pri ustvarjanju ene izmed skupinskih pesmi z akrostihom. Če boste za ustvarjanje potrebovali več časa ali drug prostor, boste lahko plačali tudi kasneje v tem tednu – svoj izdelek boste oddali v literarni nabiralnik.

Navdihomat

Ni navdiha? Ni panike. Za tiste, ki boste želeli prispevati svojo pesem ali zgodbo, pa ne boste imeli navdiha, boste uporabili naš navdihomat. Pridite in ga preizkusite. Za preveliko dozo navdiha ne odgovarjamo.

Nagrada za najboljše umetniško besedilo in razred z največ navdiha

Vsa vaša umetniška besedila se bodo po zaprtju kavarne potegovala tudi za nagrade. Najboljše posameznike bomo nagradili, nagrajen bo tudi razred, ki bo s svojim sodelovanjem pokazal, da premore največ navdiha.

Vabljeni, da se pogrejete ob skodelici dobrih verzov!

Literarni klub Gimnazije Lava
#popLAVA navdiha #Literarna kAVArna

 

Skip to content