Spoštovani dijaki in starši!

V Sloveniji veljajo zaradi pojava koronavirusa posebni ukrepi, vlada nas preko medijev in tudi drugače obvešča o ukrepih, ki se v skladu s situacijo lahko tudi zaostrujejo in spreminjajo.

Ponovno vas pozivam, da ste previdni, da upoštevate vsa navodila o preprečevanju okužbe, ki so objavljena na spletni strani Nacionalnega inštituta za javno zdravje, če pa imate katerega od simptomov, se ravnajte po navodilih, ostanite doma in se posvetujte s svojim zdravnikom.

Prosim vas, da ne nasedate različnim govoricam in nepreverjenim informacijam. Ohranite trezno glavo in ravnajte v skladu z navodili strokovnjakov.

Veliko vprašanj se pojavlja v zvezi z zaprtjem šol, nadomeščanjih odpadlega pouka, zamikih ocenjevanj in maturitetnih rokov. Še vedno čakamo na uradne napotke in navodila, s katerimi vas bomo obveščali na naši spletni strani in preko socialnega omrežja Facebook.

Vse dijake naše šole prosim, da v najkrajšem možnem času aktivirajo šolski elektronski naslov, v kolikor tega še niso storili, in gesla do spletnih učilnic, preko katerih bomo lahko komunicirali v primeru zaostrovanja trenutnih razmer.

Verjamem, da se bomo s skupnimi močmi ustrezno spoprijeli s tem izbruhom, ki nam je tudi v opozorilo, da se lahko v sodobni družbi zgodi tudi kaj nepredvidenega.

Ravnatelj
Peter Juvančič

Skip to content