Spoštovani dijaki, starši in profesorji!

Trenutna situacija v Sloveniji ponovno zahteva od vseh nas precejšnjo prilagoditev dela, kar pomeni drugačen način dela, veliko potrpljenja in učenja. Na preizkušnji so naše ravnanje, odgovornost za svoje (ne)delo, disciplina in odnos do vsega, kar se dogaja v današnji družbi. Morda je v tem trenutku nepomembno, zakaj je do tega prišlo, pomembno je le, da se čim prej prilagodimo na nov način dela, se potrudimo po najboljših močeh, da bomo čim hitreje in ponosno odšli iz dane situacije kot zmagovalci.

Od vseh pričakujem, da si boste zaupali, med sabo pomagali, da ne boste stigmatizirali in diskriminirali okuženih in obolelih, saj se lahko jutri to zgodi vsakemu izmed nas.

Poleg vsega pa vas prosim, da spremljate obvestila na spletni strani šole, berete elektronsko pošto in vestno spremljate pouk na daljavo.

Podrobnosti izobraževanja na daljavo najdete na: https://gl.sc-celje.si//vsebina/nalozeno/2015/11/l-protokol_-gl_model-d.pdf

Zavedati se moramo, da imamo vsi – dijaki, starši in profesorji – podobne probleme, strahove, želje in cilje, verjamem pa, da nam bo s skupnimi močmi uspelo.

Peter Juvančič, ravnatelj

Skip to content