Dragi dijaki!

V naslednjih dneh bomo za izbirne predmete v 2. in 3. letniku v aplikaciji Teams pripravili predstavitve različnih izbirnih predmetov. O možnosti izbire v 4. letniku in o tem, kako so izbirni predmeti povezani z vašo študijsko odločitvijo, ste se s svetovalno delavko pogovarjali že na razrednih urah. Posamezne maturitetne izbirne predmete so vam že ali pa vam jih še bodo predstavili vaši učitelji, za informatiko in psihologijo, ki ste ju poslušali nazadnje v 2. letniku, pa bosta predstavitev pripravila gospod Viher in gospa Grošelj.

Dogodke bomo posneli in vam na elektronske naslove poslali obvestilo, ko bomo povezavo do posnetkov/predstavitev vključili v spodnjo tabelo. Odprete jih lahko samo, če ste prijavljeni s šolskim elektronskim naslovom. Predstavitve bodo kratke, če boste imeli kakšna vprašanja, jih napišite na elektronski naslov svetovalne delavke ali na elektronski naslov ravnatelja. Posredovala jih bova mentorju ali pa kar sama odgovorila.

V torek, 14. 4. 2020, bomo odprli ankete, v katerih se boste prijavili na različne izbirne predmete v naslednjem šolskem letu. Rešite jih lahko samo enkrat, zato prej dobro razmislite, katere predmete boste izbrali. Ankete bodo odprte do vključno petka, 17. 4. 2020.

Prestavljanje bo mogoče samo izjemoma, zato še enkrat pozivam k odgovorni odločitvi.

Oddelek

Povezava do predstavitve

Povezava do ankete

1. a, 1. b in 1. d

KLIK na predstavitev

KLIK na anketo

1. e

KLIK na predstavitev

KLIK na anketo

2. e

KLIK na predstavitev

KLIK na anketo

2. a, 2. b in 2. d

KLIK na predstavitev

KLIK na anketo

3. a, 3. b in 3. c

KLIK na predstavitev informatike 1

KLIK na predstavitev informatike 2

KLIK na predstavitev psihologije

KLIK na anketo

3. e

/

KLIK na anketo

Peter Juvančič, ravnatelj

Skip to content