V ponedeljek, 5. 10. 2020, si boste ogledali francosko biografsko komično dramo Mali princ Fahim. 

Film je posnet po resničnih dogodkih in govori o bangladeškem dečku, ki se z očetom v želji po boljši prihodnosti nezakonito izseli v obljubljeno deželo Francijo. 

Do vključno 4. ure boste imeli pouk po urniku, nato se boste ob 11.20 zbrali pred šolo in skupaj s spremljevalci odšli v Mestni kino Metropol Celje, kjer se bo ob 12. uri pričela projekcija filma, ki traja 107 minut.

Cena predstave je 3,20 EUR na dijaka. Razredni blagajniki bodo zbrali denar in ga oddali na blagajni kina pred začetkom predstave. Dobili bodo račun za celoten oddelek.

Zaradi posebnih ukrepov v zvezi s koronavirusom žal ne bo pogovora pred filmom, zato se boste o tem pogovorili na razrednih urah in pri posameznih predmetih, saj film odpira mnogo vprašanj in daje tudi veliko iztočnic za debato.

Prav tako so letos pravila vstopa malo drugačna.

  • Dijaki se zberejo petnajst minut pred projekcijo in zbrani po oddelkih počakajo na ploščadi pred kinom. Ker na ploščadi ni mogoče zagotoviti 2 m medosebne razdalje, je obvezna nošnja zaščitnih mask.
  • Deset minut pred projekcijo v dvorano vstopi razred, ki sedi najbližje platnu. V intervalu dveh minut v dvorano vstopijo ostali razredi.
  • Razredni blagajnik ob vstopu v dvorano odda vstopnino za svoj razred na blagajni kina.
  • Pred vstopom v dvorano si dijaki razkužijo roke.
  • Izhod iz dvorane je skozi levi prehod pod platnom. Protokol izhoda je isti kot pri vstopu, tj. prvi izstopa razred, ki je prvi vstopil v dvorano. Izhod z balkona je po isti poti.

Prosimo za primerno obnašanje in upoštevanje vseh veljavnih navodil.

 

Oddelek

Spremljevalci

Sedežni red

Ura vstopa

2. a

M. Koštomaj, H. Nardin

parter, 14. in 15. vrsta

11.45

2. b

M. Frangež-Herman, P. Kotnik

balkon, 1. in 2. in 3. vrsta

11.48

2. d

T. Viher, D. Kapus

parter, 10. in 11. vrsta

11.51

2. e

M. Bučar Trotovšek, J. Križan

parter, 6. in 7. vrsta

11.53

 

Ravnatelj
Peter Juvančič

Skip to content