V petek, 24. 9. 2021, je v atriju ŠCC potekal dogodek z naslovom Barve ŠCC – Šolski center Celje se predstavi. Dogodek je bil namenjen povezovanju med šolami, dijaki in zaposlenimi na Šolskem centru Celje ter z nekaterimi institucijami v naši bližini (OŠ Glazija, Skupnost višjih strokovnih šol). Dogodek je potekal v sklopu Tednov vseživljenjskega učenja (TVU) 2021.

 

Na stojnicah so aktivno sodelovali tudi dijaki in profesorji Gimnazije Lava. Dogajanje je na odru vseskozi spremljala živa glasba. V izvedbi šolskega benda Eruption in nekaterih posameznikov je pod mentorstvom profesorice Metke Jagodič Pogačar tekom dopoldneva izzvenelo veliko čudovitih melodij. Za to so poskrbeli: Tija Pšaker, L3B (vokal), Ema Iršič, L1A (vokal), Ema Kač, M4E (vokal), Gal Kok, S2A (kitara), Žiga Hrup, K1A (kitara), Alen Andrejčič, K3A (bas kitara), Nejc Fludernik, E4B (bobni), Nejc Mlakar, M2f (bobni), Jakob Zagožen, L1A (diatonična harmonika), in Enej Romih, L1A (klavirska harmonika). Ponovno smo dokazali, da znamo sodelovati.

Vsem, ki ste prispevali k uspešnosti dogodka v atriju, se iskreno zahvaljujemo. Odziv dijakov je bil odličen, spoznali so naše šole, programe in dejavnosti, se ob tem nekaj naučili in se hkrati zabavali, prav slednje je najpomembnejše.

Skip to content