Se zavedaš, da je življenje lahko veliko bolj vznemirljivo in zabavno od zgolj preganjanja dolgčasa na kavču?

Si želiš pustolovščin?

S pomočjo MEPI-ja si lahko oblikuješ individualni program za aktivno preživljanje prostega časa, se ob tem zabavaš, spoznaš nove prijatelje, se lotiš stvari, ki jih morda sicer nikoli ne bi; razvijaš odkrite in še neodkrite talente, izboljšaš svoje dosežke, skratka, realiziraš svoje sanje in ne le sanjaš o njih.

 

Vse to omogoča MEPI (Mednarodni program za mlade), v katerega je vključenih že več kot 9 milijonov mladih po svetu. Sprejmi izziv in se pridruži še ti!

MEPI daje mladim možnost, da pridobijo znanje, veščine in osebnostno-socialne kvalitete, ki pomembne v 21. stoletju. Mlade spodbuja k ustvarjalnemu in ciljno naravnanemu preživljanju prostega časa. Udeleženci se skozi program srečajo z izzivi na 4 različnih področjih – prostovoljno delo, veščine, rekreativni šport in pustolovske odprave. Vsak udeleženec programa MEPI napreduje po lastnih zmožnostih in tekmuje le sam s sabo in s svojimi cilji. Raziskave so pokazale, da program pozitivno vpliva na šolski uspeh mladih, izoblikuje željo po vseživljenjskem učenju, poveča možnosti zaposlitve, spodbuja vključevanje v družbo in strpnost

Če te zanima več, se oglasi pri Marijani Marinšek v kabinetu C-02 ali piši na marijana.marinsek@sc-celje.si.

Skip to content