ZIMSKI ŠPORTNI DAN ZA 1., 2. IN 3. LETNIK – 15. 2. 2018

SMUČANJE IN DESKANJE NA ROGLI vodja aktivnosti: D. Šketa

ODHOD: GLAVNA AVTOBUSNA POSTAJA IZLETNIK CELJE OB 7.30!

(peron 15–17)

 AVTOBUS 1:   1. letnik (brez 1. d)

AVTOBUS 2:   2. letnik + 1. d

AVTOBUS 3:   3. letnik

Smučarske karte bomo kupili na Rogli (denar bo pobral učitelj na avtobusu (12.00 EUR), pripravite točen znesek). Lahko uporabite svojo karto. V ceni karte je vključena kavcija 2,00 EUR, ki se vam ob vračilu karte povrne na blagajni (karto vrnite sami). Zbor za predajo kart bo na vrhu sedežnice Planja ob 9.00.

 

Uporaba zaščitne smučarske čelade je obvezna. Na smučišču morate upoštevati mednarodna FIS-pravila. Za malico na športnem dnevu poskrbite sami (v šoli bo odjavljena). Prosto smučanje od 9.00 do 13.00 na lastno odgovornost. Odhod avtobusa v Celje bo ob 13.30. Stroške prevoza boste poravnali po končnem obračunu stroškov. Lasten prevoz ni dovoljen.

 

 

KRPLJANJE ALI ZIMSKI POHOD NA ROGLI vodja aktivnosti: S. Jošt

ODHOD: GLAVNA AVTOBUSNA POSTAJA IZLETNIK CELJE OB 8.00!

(peron 15–17)

AVTOBUS  4 : 1. a, 1. b, 1. c              

AVTOBUS  5 : 1. d, 1. e, 2. a, 2. e                              

AVTOBUS  6 : 2. b, 2. d, 3. d, 3. e

AVTOBUS  7 :  3. a, 3. b, 3. c

           

Zbor prijavljenih za krpljanje bo ob 9.15 na parkirišču Rogla. Stroški izposoje krpelj znašajo 5,00 EUR (denar bo pobral učitelj na Rogli, pripravite točen znesek).

Zbor prijavljenih za pohod bo na parkirišču Rogla pred stadionom ob 9.00.

Dijaki, ki se zaradi zdravstvenih razlogov ne morete udeležiti smučanja ali pohoda, boste odšli na kopanje v hotel na Rogli (plačilo 4,50 EUR). Ta aktivnost je možna samo v dogovoru s profesorjem športne vzgoje!         

 Bodite toplo večslojno oblečeni in obuti v zimsko nepremočljivo pohodno obutev. Priporočljive so tudi nepremočljive gamaše za hojo po visokem in mokrem snegu. Po pohodu imate proste aktivnosti (sankanje, adrenalinsko sankališče). Za malico na športnem dnevu poskrbite sami (v šoli bo odjavljena). Stroške prevoza boste poravnali po končnem obračunu stroškov. Odhod avtobusa v Celje bo ob 13.15. Lasten prevoz ni dovoljen.

 

ŽELIMO VAM PRIJETEN DAN.                                                           Profesorji športne vzgoje

Nazaj