Predstavitev šole


Z nami na Lavi


Video sprehod po šoli


Šolska himna


Knjižnica

 

Tako pa je izgledalo vabilo na informativni dan pred sedmimi letiInformacije za osnovnošolce ter kontakti.


Na vstopno stran

 

Dragi osnovnošolci, spoštovani starši!

Obisk te spletne strani je že velika potrditev, da vas zanima znanje. Naša šola (po domače ji rečemo kar Lava) je polna zvedavih, znanja polnih in včasih navihanih dijakov, ki so se odločili za težko šolo in s tem naredili odlično naložbo za življenje.

Zadnji dogodki dokazujejo, da se bodo v prihodnosti lažje znašli ljudje, ki bodo široko splošno izobraženi, saj težko natančno vemo, kam nas bo pot življenja odpeljala čez nekaj let in kateri poklic bomo opravljali.

Prepričan sem, da se boste dobro znašli na našem spletnem informativnem portalu, ki je v celoti plod znanja dijakov, profesorjev in ostalih delavcev našega zavoda. Pri nas smo bili že od nekdaj zelo aktivni, morda za koga rahlo sramežljivi, a ko enkrat skočite v »naš svet znanja«, vam bo jasno, kaj sem mislil s tem.

Tako vam kot vašim staršem želim, da bi se ob spletnih predstavitvah dobro počutili in predvsem veliko naučili. Vse povezave, slike in zapisi so narejeni tako, da pokažejo pravo dušo Lave in komaj čakajo na vaš obisk.

Odločitev za srednjo šolo je popolnoma vaša, jaz vam želim, da boste izbrali pravo šolo zase.

Lepo vas pozdravljam.

Peter Juvančič, ravnatelj

Draga devetošolka, dragi devetošolec!

Zate se zaključuje obdobje osnovnošolskega izobraževanja in pred tabo je pomembna odločitev, kje nadaljevati šolanje. Ta odločitev te bo peljala v pridobivanje novega znanja, spoznanj in prijateljstev.

Če si med tistimi, ki ti učenje ni muka, ki rada/rad raziskuješ, spoznavaš nove stvari, sprejemaš nove izzive in si želiš tudi študirati, potem je gimnazija prava izbira.

Da bo tvoja odločitev lažja, smo ti pripravili vse potrebne informacije o vpisu na našo šolo. Če nisi našla/našel odgovora na svoje vprašanje, ga pogumno napiši in pošlji na moj e-naslov nina.jaklevic@sc-celje.si.

Želim te spomniti na pomemben datum, ki ga ne smeš zamuditi, to je 4. april 2022, ko je zadnji dan za oddajo prijave na želeno srednjo šolo.

Naj te nič ne skrbi, saj veš, da nobena pot v življenju ni ravna, ampak pomembno je, da te pripelje do tvojega željenega cilja.

Srečno na tvoji poti!

Nina Jaklevič, svetovalna delavka

Skip to content