Pustovanje 2018

V torek, 13. 2. 2018, je Dijaška skupnost Gimnazije Lava organizirala tradicionalno pustovanje, ki sta ga vodila Jan in Anej iz 3. b.

Vse razredne maske so se zbrale v telovadnici in s svojimi izvirnimi nastopi poskušale očarati štiričlansko komisijo, ki so jo sestavljali profesorica športne vzgoje Sava Malenšek, profesor zgodovine Marko Moškotevc ter Anej in Jan iz 3. b. Tik pred zaključkom nastopov razrednih mask je za pravo presenečenje izven konkurence poskrbela skupinska maska profesorjev Gimnazije Lava – Aerobic Teachers, ki je s svojim energičnim nastopom požela velik aplavz med dijaki. Medtem ko je komisija seštevala točke, se je na plesišču odvijalo pravo pustno rajanje. Za glasbo sta poskrbela DJ Redhedii (Gašper iz 1. a) in DJ Dizzy (Matija iz 3. a), za animacijo in plesno vzdušje pa Aljaž in Matija iz 3. c.

Kljub močni konkurenci in tesnemu izidu je naziv zmagovalne maske letošnjega pustovanja in sladko nagrado prejel razred 2. a za skupinsko masko čebele iz Küjzjiga, ki so letale od rožice do rožice in okoli svojega panja.

FOTO: Tara Filčič

Več fotografij, kjer si lahko ogledate letošnje zelo domiselne maske, najdete na šolski facebook strani.

Pohvala vsem sodelujočim in čestitke zmagovalcem!

Sandra Đulabić
Mentorica Dijaške skupnosti GL

Nazaj