Obvestilo za dijake 4. letnika

V petek, 10. 2. 2017, in v soboto, 11. 2. 2017, bosta v študijskih središčih potekala informativna dneva, zato četrtošolci v petek ne boste imeli pouka. Priporočamo vam, da izberete javni prevoz, da se na informativna mesta odpravite pravočasno, da obiščete več fakultet in da skušate izvedeti čim več o bodočem študiju. Visokošolski zavodi bodo posredovali informacije v petek in v soboto dopoldan ob 10. uri ter v petek popoldan ob 15. uri, razen če je v Razpisu za vpis v dodiplomske in enovite magistrske študijske programe v študijskem letu 2017/2018 pri posameznem visokošolskem zavodu določeno drugače.
Bodočim študentom bodo posredovali informacije tudi na vseh višjih šolah v Republiki Sloveniji.
Informativna mesta in ure so navedeni v razpisnih besedilih.

Študentski svet Univerze v Mariboru za vse obiskovalce organizira brezplačno krožno avtobusno vožnjo po Mariboru, pri čemer se bo avtobus ustavil pred vsemi fakultetami, ki so locirane v mestu. Pričetek prve vožnje bo na glavni železniški postaji ob 8.15, pričetek druge vožnje pa ob 8. 50. Bodoče študente bodo na glavni železniški postaji sprejeli študentje posameznih fakultet.

Dijaki, ki nameravate obiskati Ljubljano, pa lahko brošuro z informacijami Študentske organizacije Univerze v Ljubljani dobite pri svetovalni delavki.

Želimo vam, da bi informativni dan dobro izkoristili.

Svetovalna služba
Mojca Bučar Trotovšek

Ravnateljica
Marija Gubenšek Vezočnik

Nazaj