Karierni klubi

Pozdravljeni dijaki,

vabimo vas, da sem nam pridružite na Kariernih klubih, ki potekajo vsak petek od 16.30 do 17.30 ure v prostorih Gimnazije Celje – Center.

KAJ so Karierni klubi?  To so delavnice, ki jih izvajamo v obliki tedenskih srečanj, na katerih skupaj obravnavamo teme, v zvezi s poklicno orientacijo, pri tem pa podrobneje spoznavamo tudi sebe, lastne interese, vrednote in spretnosti. Podrobneje (ali iz prve roke) bomo spoznavali študije in poklice, ki vas zanimajo, ali pa preizkusili najrazličnejše tehnike; npr. tehnike sproščanja, tehnike odločanja, upravljanja s časom, učenja itd.

Klubov se lahko udeležite vsi; seveda predvsem tisti, ki ne veste, kaj bi šli študirat kot tudi tisti, ki ste že odločeni glede študija, saj se bomo pogovarjali o različnih temah, ki so koristne za kogar koli in niso strogo vezane samo na poklicno usmerjanje.

Zainteresirane prosim, da mi svojo udeležbo javijo na naslov matejarazbornik2@gmail.com najkasneje do četrtka, 15.12.2016. Na tem naslovu sem vam na voljo tudi za vse dodatne informacije.

Mateja Rakun, izvajalka KK

Nazaj