Zimski športni dan za 1., 2. in 3. letnik – 7. 2. 2019

SMUČANJE IN DESKANJE NA ROGLI, vodja aktivnosti: S. Jošt

ODHOD: GLAVNA POSTAJA NOMAGO CELJE OB 7.30!

(peron 15–18)

 AVTOBUS 1:    1. letnik
AVTOBUS 2:    2. letnik
A
VTOBUS 3:    3. letnik

Smučarske karte bomo kupili na Rogli (13,00 EUR bo pobral učitelj na avtobusu, pripravite točen znesek). Lahko uporabite svojo karto. V ceni karte je vključena kavcija 2,00 EUR, ki se vam ob vračilu karte povrne na blagajni (uredite sami). Zbor za predajo kart bo na vrhu sedežnice Planja ob 9.00.

Uporaba zaščitne smučarske čelade je obvezna. Na smučišču morate upoštevati mednarodna pravila FIS. Za malico na športnem dnevu poskrite sami (v šoli bo odjavljena). Prosto smučanje od 9.00 do 13.00 na lastno odgovornost. Odhod avtobusa v Celje bo ob 13.30. Stroške prevoza boste poravnali po končnem obračunu stroškov. Lasten prevoz ni dovoljen.

 

ZIMSKI POHOD NA ROGLI, vodja aktivnosti: A. Pučnik, T. Viher

ODHOD: GLAVNA POSTAJA NOMAGO CELJE OB 8.00!

(peron 15–18)

AVTOBUS  4 :  1. A, 1. D, 2. B
AVTOBUS  5 :  1. B, 1. E, 2. A
AVTOBUS  6 :  2. C, 2. D, 2. E
AVTOBUS  7 :  3. A, 3. B, 3. D, 3. E

Zbor za pohod bo na parkirišču Rogla pred stadionom ob 9.15. Bodite toplo večslojno oblečeni in obuti v zimsko nepremočljivo pohodno obutev. Priporočljive so tudi nepremočljive gamaše za hojo po velikem in mokrem snegu. Po pohodu imate proste aktivnosti (sankanje, adrenalinsko sankališče). V ski servisu v hotelu je možna izposoja sani. Za malico poskrbite sami (v šoli bo odjavljena). Stroške prevoza boste poravnali po končnem obračunu stroškov. Odhod avtobusa v Celje bo ob 13.30. Lasten prevoz ni dovoljen.

Dijaki, ki se zaradi zdravstvenih razlogov ne morete udeležiti smučanja ali pohoda, boste odšli na kopanje v hotel na Rogli (plačilo 7,50 EUR). Ta aktivnost je možna samo v dogovoru s profesorjem športne vzgoje!          

ŽELIMO VAM PRIJETEN DAN.

Profesorji športne vzgoje

Nazaj