VULKANI in priznanja za šolsko leto 2015/16

Ob zaključku pouka v tem šolskem letu smo najboljše dijake Gimnazije Lava nagradili z vulkani in priznanji. Prejeli so jih za izjemne uspehe na tekmovanjih v znanju in v športu, za nadpovprečne ustvarjalne in poustvarjalne dosežke v interesnih dejavnostih in za delo v dijaški skupnosti.

DSC_0793

Vulkane in priznanja je ravnateljica Marija Gubenšek Vezočnik podelila na slavnostni prireditvi 16. junija 2016. V kulturnem programu, s katerim smo počastili tudi prihajajoči dan državnosti, so nastopili glasbeniki Hana Polenek, Luka Logar, Nace Pogačar, Maks Ivo Moser, Sven Senica, Miha Gradišnik, Valenina Reberšak, Julija Lubej, Katarina Hochkraut  in Janez Turnšek ter plesalca Neli Čadej in Domen Romih. Program sta povezovala Špela Vasle in Svit Podpečan.

Pri pripravi in izvedbi prireditve smo sodelovali učitelji Metka Jagodič Pogačar, Andreja Leskovar, Darja Povše, Tomislav Viher, Katarina Petač in Simona Jereb. Predstavitve dobitnikov vulkanov in priznanj ter fotografije s podelitve si lahko ogledate na tej povezavi.

Simona Jereb

 

FOTOGRAFIJE 1

FOTOGRAFIJE 2

 

Nazaj