Rock koncert šolskega benda ERUPTION

20. 12. 2017 so dijaki Gimnazije Lava v Celjskem domu uživali na rock koncertu, ki ga je na povabilo Dijaške skupnosti GL pripravil šolski bend ERUPTION pod mentorstvom profesorice Metke Jagodič Pogačar.

FOTO: Jani Rojnik

Na gimnaziji Lava je ta dogodek že tradicionalen, le da se je v tem šolskem letu iz črno-belega plesa preimenoval v rock koncert, saj se nam je tako zdelo bolje. Dijaki, sami odlični glasbeniki in člani šolskega benda ERUPTION, so na vajah neizmerno uživali in nam pripravili obilo skladb, ki jih sami radi poslušajo. Med njimi smo lahko našli tako slovenske kot tuje (ne le angleške) skladbe. Dijaki so na repertoar uvrstili predvsem rock skladbe, med njimi pa smo slišali tudi nekaj trenutno najpopularnejših skladb.

FOTO: Jani Rojnik

Tokrat so nas na odru razveseljevali pevke Hana Polenek, Živa Knez in Neža Pogačar, pevec in kitarist Luka Logar, bobnar Miha Gradišnik, solo kitarist in pevec Nace Pogačar, bas kitarista Tadej Jeršič in Jon Klemen, klaviaturista Luka Drmič in Hana Polenek ter saksofonist Oskar Šonc.

 

Koncertni program:

AVE AVE LAVA, BLACK CHANDELIER, CAN’T STOP, PESEK IN DOTIK, ATTENTION, LAST CHRISTMAS, MORE THAN YOU KNOW, PERFECT, REHAB, B MAŠINA, WHOLE LOTTA LOVE, TUSH, PROKLETE VIJOLICE, HALLELUYAH, NO ROOTS, SHAKE UP CHRISTMAS, NE SPAVAJ MALA MOJA.

 

Dijakom za vložen trud in izjemno izvedbo koncerta iskreno čestitamo! Čestitke namenjamo tudi dijakom v dvorani, ki so s kulturnim poslušanjem, petjem in tudi plesom dajali odlično energijo nastopajočim na odru.

 

Mentorica: Metka Jagodič Pogačar, profesorica glasbe

 

VEČ FOTOGRAFIJ

Nazaj