Odbojkarji v četrtfinalu državnega prvenstva

V tednu pred počitnicami so bili odigrani področni turnirji v odbojki za dijake in dijakinje, na katerih sta uspešno nastopali tudi naši ekipi.

Dekleta so premagala Srednjo šolo za storitvene dejavnosti in logistiko, s porazom proti Gimnaziji Celje – Center v skupinskem delu pa so se uvrstila na končno 5. mesto na področnem prvenstvu (9 ekip).

Fantje so premagali Srednjo zdravstveno šolo Celje, Srednjo šolo za storitvene dejavnosti in logistiko ter Srednjo šolo za gostinstvo in turizem, v finalu pa so izgubili s Srednjo šolo za strojništvo, mehatroniko in medije. Tako so osvojili končno 2. mesto na prvenstvu (8 ekip) in se uvrstili na četrtfinalni turnir državnega prvenstva.

odbojka

Tekmovalke: Anja Tamše (3. c), Iza Kragl (3. c), Eva Tomažin (3. c), Zala Silovšek (3. d), Ajda Uranjek (2. a), Lana Črnila (2. a) in Zala Perlič (1. a).

odbojka1

Tekmovalci: Nejc Strojanšek (4. a), Marko Randl (4. a), Žiga Volk (4. e), Tilen Baš (3. e), Matic Rojnik (2. e), Leon Volk (2. e), Kristjan Mihin (4. d), Gal Ibrišimovič (1. e) in Martin Šoštarič (1. d).

Damir Šketa

Nazaj