Obvestilo za dijake četrtega letnika – informativni dan

V petek, 15. 2. 2019, in v soboto, 16. 2. 2019, bodo v študijskih središčih potekali informativni dnevi, zato četrtošolci v petek ne boste imeli pouka. Priporočamo vam, da izberete javni prevoz, da se na informativna mesta odpravite pravočasno, obiščete več fakultet in skušate čim več izvedeti o bodočem študiju. Visokošolski zavodi bodo posredovali informacije v petek in v soboto dopoldne ob 10. uri ter v petek popoldne ob 15. uri, razen če je v Razpisu za vpis v dodiplomske in enovite magistrske študijske programe v študijskem letu 2019/2020 pri posameznem visokošolskem zavodu določeno drugače.
Bodočim študentom bodo posredovali informacije tudi na vseh višjih šolah v Republiki Sloveniji.
Informativna mesta in ure so navedeni v razpisnih besedilih.

Študentski svet Univerze v Mariboru za vse obiskovalce organizira brezplačno krožno avtobusno vožnjo po Mariboru, avtobus pa se bo ustavil pred vsemi fakultetami, ki se nahajajo v mestu. Bodoče študente bodo na glavni železniški postaji sprejeli študentje posameznih fakultet.

Tiste, ki se zanimate za študij na Univerzi na Primorskem, obveščamo, da bo v petek, 15. 2. 2019, organiziran brezplačni avtobusni prevoz na relaciji Murska Sobota–Maribor–Celje–Ljubljana–Postojna–Koper–Izola–Portorož in nazaj. Predprijave zbirajo do vključno 12. 2. 2019. E-predprijava je dostopna na: https://www.upr.si/sl/univerza/brezplani-avtobusni-prevoz.

Dijaki, ki nameravate obiskati Ljubljano, pa lahko brošuro z informacijami Študentske organizacije Univerze v Ljubljani dobite pri svetovalni delavki.

Želimo vam, da bi informativni dan dobro izkoristili.

Svetovalna služba
Mojca Bučar Trotovšek

Ravnatelj
Peter Juvančič

Nazaj