Maturantski ples 2017 – obvestila

Maturantski ples bo v soboto, 28. 1. 2017.

Začetek plesnih vaj je v petek, 7. oktobra 2016, ob 14.30 v Plesnem valu. Idealno bi bilo, da bi do takrat že imeli plesnega partnerja, če ga še nimate, ga boste zagotovo našli še v prihodnjih tednih. Maturantov brez plesalk/plesalca je na vseh šolah v Celju še zelo veliko.

Na prve plesne vaje pridite vsi (tudi tisti, ki še nimate plesnega partnerja), saj boste podrobneje obveščeni o njihovem poteku.

Cena plesnih vaj je 30 evrov, plesni tečaj pa morata plačati oba najkasneje do 1. 11. 2016 na Plesnem valu. V primeru, da plešete z nekom, ki je tudi sam v zaključnem letniku ene izmed srednjih šol, na katerih maturantski program vodi Plesni val, in je tečaj plačal preko svoje šole, tečaj plačate samo zase. Vaš plesalec/plesalka iz nižjega letnika Šolskega centra Celje ima prav tako popust.

Plesne vaje bodo v začetku enkrat tedensko, in sicer ob petkih od 14.30 do 16.00 v Plesnem valu. V primeru, da takrat ne bi mogli hoditi na vaje, smo s plesno šolo določili še sobotni termin (od 17.00 do 18.30) in torkov (od 14.30 do 16.00) na Plesnem valu. V mesecu januarju bodo plesne vaje več kot enkrat na teden.

Razmislite tudi o tem, koliko ljudi boste povabili na ples. Cena letošnje vstopnice še ni znana, verjetno pa bo okoli 20 evrov, cena večerje (če se boste zanjo odločili) je 9 evrov. Maturantom, ki so plačali plesne vaje, in njihovim plesnim partnerjem maturantske vstopnice ni potrebno plačati.

Vse nadaljnje informacije o plesu boste dobili pri razrednih organizatorjih ali na spletni strani. Če imate kakšno vprašanje, pa lahko vedno potrkate na moja vrata.

 Veselim se sodelovanja z vami.

Organizator maturantskega plesa
Peter Juvančič

Nazaj