Dan odprtih vrat z delavnicami za učence 9. razreda osnovnih šol

V torek, 24. oktobra 2017, smo na šolah Šolskega centra Celje izvedli 29 delavnic za osnovnošolce. Obiskalo nas je okrog 700 učencev 9. razreda (s spremljevalci) s 23 osnovnih šol. Delavnic na Gimnaziji Lava se je udeležilo 140 osnovnošolcev.

Obiskovalce smo sprejeli v telovadnici ŠC Celje. Uvodnemu pozdravu je sledil kratek program. Med nastopajočimi pevci, glasbeniki in plesalci so bili tudi dijaki Gimnazije Lava. Po končanem programu so dijaki osnovnošolce pospremili na delavnice in jih vodili pri ogledu Šolskega centra Celje.

Na GIMNAZIJI LAVA smo pripravili naslednje delavnice:

  • PARFUMI – mentor Peter Juvančič, laborantka Beata Turnšek;
  • RAČUMERNIK – mentor Vitomir Babič, laborantka Mateja Strmšek;
  • LEGO ROBOTI – mentorja Karmen Kotnik, Tomislav Viher;
  • ¡VIVA EL ESPAÑOL! – mentorica Sandra Đulabić;
  • DIVJA IN ZLATA DVAJSETA – mentorici Dragica Babič, Romana Grošelj.

Pod mentorstvom Srečka Jošta so dijaki obiskovalcem ob PP-projekciji in posnetih filmih predstavili pestro dogajanje na letošnjem športnem taboru.

Vsem obiskovalcem se zahvaljujemo za obisk, našim mentorjem, laborantkama in dijakom, ki so nastopali v telovadnici, pomagali pri pripravi in izvedbi delavnic, pri predstavitvi dejavnosti ter pri vodenju učencev, pa za dobro opravljeno delo.

Več o dogajanju v telovadnici, na obhodu in ogledu šole ter o vtisih učencev vam predstavljamo v sliki (1. del) in (2. del) in besedi.

Nazaj