ZAHVALA ZA SODELOVANJE NA INFORMATIVNIH DNEVIH

Dragi dijaki, spoštovani sodelavci!

Vsem, ki ste v petek dopoldan in popoldan ter v soboto pomagali pri predstavitvi naše šole na informativnih dnevih, šolo polepšali z novimi plakati in pripravili različne razstave, iskrena zahvala za požrtvovalnost, trud in pripravljenost, da učencem osnovnih šol, njihovim staršem in drugim spremljevalcem pričarate utrip raznolikih dejavnosti na Gimnaziji Lava.

Pri programu v telovadnici so sodelovali: Katja Rupel, Aljaž Rodič, Matija Krumpak (3. c) pod mentorstvom mag. Jane Kvas; Neža Pogačar, Pia Drofenik, Lev Podbregar (1. a), Matevž Krašek (1. e), Tadej Jeršič (3. a), Sven Senica (E-3. a), Andrej Belej (S-1. b), Neli Čadej (3. b) in Domen Romih (G-3. a) pod mentorstvom Metke Jagodič Pogačar; video je pripravil Tilen Padovnik (3. c).

Vsem najlepša hvala. Želimo vam veliko zadovoljstva in uspeha pri nadaljnjem ustvarjanju.

Zahvala velja tudi več kot sto sodelujočim, ki ste pod mentorstvom učiteljev pripravili predstavitve posameznih predmetov in dejavnosti, številnim dijakom, ki ste vodili obiskovalce po učilnicah in hodnikih šole, ter našemu fotografu Gregorju Vrečku (2. e), ki je dogajanje ujel v svoj objektiv in prispeval k temu, da utrinki ne bodo prehitro zbledeli ter da si jih bodo lahko ogledali tudi tisti, ki jih niso videli v živo.   

Svetovalna delavka
Mojca Bučar Trotovšek

Ravnateljica
Marija Gubenšek Vezočnik

Nazaj